Ergo Dichtbij

De ergotherapeuten Floor Jansen, Martine Peek en Nilke Duinkerken hebben ruime ervaring in de ouderenzorg waardoor ze kunnen anticiperen op vragen van senioren en hun omgeving. Sinds kort ondersteunt Jorik Brugman ons team, later zullen we hem hier voorstellen.

 

Floor Jansen

Floor heeft na haar studie Bedrijfs- en Consumenten-wetenschappen coördinerende en beleidsmatige functies bekleed. Al snel ontstond de behoefte om haar hersenen en energie in te zetten voor een andere, meer betekenisvolle invulling van haar werkzame leven. Als ergo-/handtherapeut vindt ze de gezochte voldoening.

Floor is praktisch en concreet. Ze heeft veel geduld, is eerlijk en recht-door-zee. Met energieke slagvaardigheid lost ze problemen voor mensen op.

Martine Peek

Martine heeft tijdens haar werk als ergotherapeut de Master Sociologie, specialisatie verzorging en beleid behaald. Door haar coachingsvaardigheden en het vermogen om overzicht te bewaken, heeft ze tevens diverse leidinggevende functies gehad. Deze ervaring neemt zij mee in onze huidige praktijk.

Martine is enthousiast en doortastend. Ze heeft interesse in de mens die ze voor zich heeft, is analytisch, heeft een open blik en is prettig in de omgang.

Nilke Duinkerken

Nilke heeft naast haar werk als ergotherapeut leiding gegeven aan het paramedisch team van een grote zorginstelling in Amsterdam.  In haar functie als voorzitter van de OR heeft ze de belangen medewerkers behartigd. Net als Martine heeft ze de master Sociologie afgerond. Daarnaast is ze een betrokken en geliefd docent bij de Hogeschool van Amsterdam.

Nilke is veelzijdig en sociaal. Zij onderscheidt zich door haar persoonlijke stijl en luisterend oor.

Allen zijn lid van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland en geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici (ADAP).