Dinsdag start de rollator wandelgroep vanaf de Santmark

Maandag 10 april om 11 uur is er een informatiebijeenkomst over de rollator wandelgroep in de koffiekamer van de Santmark. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Fysio Pool, Ergo Dichtbij in samenwerking met Kruijswijk Tweewielers, Welzijn Castricum en sportservice Kennemerland. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over de rollator wandelgroep, u kunt uw rollator laten afstellen, er zijn twee rollators om uit te proberen. Daarnaast is er koffie en thee aanwezig.
Vanaf dinsdag 11 april starten Maria Postma, fysiotherapeut bij Fysio Pool en Martine Peek, ergotherapeut bij Ergo Dichtbij, samen een rollator wandelgroep. Zij vinden het belangrijk dat mensen met elkaar in contact komen en het veel leuker is om samen buiten te bewegen. Samen is leuker dan alleen. Er zijn al diverse wandelgroepen vanuit Fysio Pool. Nu komt daar de rollator wandelgroep bij. Deze groep is bedoeld voor iedereen in Castricum die met een rollator loopt en graag gezellig samen met anderen een eindje willen lopen. Onder professionele begeleiding krijgt u onderweg tips en oefeningen. Daarnaast ontdekken we met elkaar leuke wandelroutes door het dorp. U kunt een strippenkaart kopen waarbij u voor 35 euro 10 keer mee kunt lopen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maria Postma, T: 06-10738495,
Maria@fysiopool.nl of Martine Peek, T 06-14473565, Martine.peek@ergodichtbij.nl

Ergo Dichtbij en Fysio Pool