Rollatordag in samenwerking met GGD en Evean

NIEUWSBERICHT

Is uw rollator al APK-gekeurd?

Laat ‘m gratis nakijken met Marja Middeldorp.

Op 23 januari nodigen zorgorganisatie Evean en de GGD Amsterdam u van harte uit om uw rollator gratis laten repareren door vakkundige monteurs. Zorg dat u veilig op pad gaat en loop even binnen op dinsdag 23 januari a.s. om 14.00 uur in Huis van de Wijk De Banne.

Het is niet alleen handig, maar ook heel gezellig want Marja Middeldorp, bekend van TV van ‘Hoe schoon is jouw huis?’ is van de partij en heeft allerlei tips heeft om uw rollator optimaal te gebruiken. Natuurlijk met een kopje koffie en iets lekkers erbij.   Tijdens het wachten is er van alles te doen. Er zijn experts zoals bijvoorbeeld ergotherapeut Nilke Duinkerken van Ergo Dichtbij uit Amsterdam Noord met handige gebruiks- en beweegtips. Vegro, de thuiszorgmiddelenleverancier neemt de allernieuwste rollators mee die u even kunt testen op een speciaal parcours.

Marja Middeldorp heeft nog een verrassing en zo weet u zeker dat u niet met lege handen naar huis gaat. Inschrijven is niet nodig. U kunt gewoon even langskomen, met uw rollator uiteraard. Deze middag is onderdeel van het valpreventie programma ‘Amsterdam Laat Je Niet Vallen’. Kijk voor meer informatie op www.laatjenietvallen.nl

Adres:

Huis van de Wijk De Banne

Bezaanjachtplein 243-247

1034 CR  Amsterdam Noord

020 – 2382972

Volgende bijeenkomst Rollator APK is op donderdag 22 februari in het Huis van de Wijk De Evenaar.